fredag 6 september 2013

Tvådagars i Tvååker


Så blev det tvådagars i Tvååker. Det var trångt om saligheten i tältzonerna. Och nästan absurda scener på torsdagskvällen när grindarna öppnades och hundtanter och gubbar rusade in för att ta plats och ställa upp tält. Våra tält var på väg från Skåne med lastbil. Nervös väntan. Så vi ställde ut stolar och burar och väntade. Bilen kom och vi kunde slå upp våra tält på andra raden. Vi njöt i våra nya tält från Propet.

 Torsdagskvällen blev sen, men vi var tidigt på plats. Och som alltid var gänget på bästa humör!
 

 En del lite segare än andra, en del liiiite fnittrigare än andra, men alltid med hundarna i fokus!


 Petter var underbar att visa. Jag visade honom på fredagen och PG tog hand om honom på lördagen. Sicken goding! Så han har utvecklats!



Nu hade husse "bara" en kille att visa. Oliver njöt av vind i håret och uppmärksamheten.


Det får bli hur ont det vill, men Pixel ska glänsa! Efter ett fellyft var det risk att han inte skulle kunna visas av matte på lördagen. Men hon bet ihop och kom igen!



Marcus! Han kom med en lättstressad matte på torsdagkväll. Hon kunde inte vara med. Men han tyckte det var kul att vara med.


Den flygande pudeln! Anita den lilla dockan! Någon påminde mig om "reglerna" och jag försökte hålla igång leendet i solskenet.



Lena och Daisy kom i full fart på fredagen. Hon är så fin prinsessan. Lena kände att hon fått lite vana och visade med den äran. Tyvärr så höll inte kroppen för bägge dagarna, så de kunde inte delta på lördagen.


Jag är partisk!! Mattes hjärta! Hon började få lite rundör här. Hon är så lätt att visa. Hon kan detta.


Saga är en mysig hund. Hon visade husse vägen och han hängde på. Lite skutt och bus kan man alltid hinna med. Krister visade henne som om de aldrig gjort annat. Trots miljoner små flugor som flög upp när man sprang runt i ringen.



Zassa hade en lätt match på fredagen. En silverhane som för all del var fin men kanske inte så väl presenterad. Men även om konkurrensen hårdnade stod hon som BIR veteran bägge dagarna. Detta är verkligen husses hund!



Gruppen från fredagen. Stolt.se!! Och här är vår boddygard, suporterledare och gruppledare - Jacee!



Gruppen på lördagen! Det som är sämst med att vara med i finalringen (om det finns något) så är det väntan! I solen var det riktigt varmt och gassigt. Men så fort man hamnade i skuggan så frös man direkt. Men även om någon (läs Anne) inte vill in i ringen så är detta riktigt snyggt!



Tack för två dagar och flera kvällar med massor av skratt, god mat - tack Dick, och underbara vänner! De finns inte ord som kan tacka er tillräckligt. Ni borstar, åker, anmäler och jobbar med era hundar. Och så mycket mer! Tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar