torsdag 23 februari 2012

Väntans tider!

Nu har Saga börjat bli riktigt tjock. Vi tror allihop att det blir fler än förra gången när hon fick tre valpar. Vi som vill ha valp ur denna kullen hoppas på minst fyra...
Suttit och tittat efter namn till valparna. Det blir "jag-älskar-dig" på olika språk. Om inte de som ska ha valparna önskar något speciellt.

Vi har blivit fler i hundfamiljen: Anna har fått flytta hit då svärmor inte finns med oss längre. Hon är en pigg 11 åring, lekfull och med på allt bus! Och Marcus har kommit hem. Han funkade inte riktigt där han bodde, så hon valde att avsluta foderkontraktet.
Vi har nu fem tikar och en hane i huset. Varav tre tikar löper... Men det går bra. Vi har ju under några år tränat på detta med grindar! Marcus är barnbarn till Joakim, med bra höfter, bra svärta och gott uppförande. Det är tikarna som piper vid grinden och friar!

Saga äter allt som hon kommer åt. Vi tror att hon kommer föda något tidigt så vi får se i slutet på nästa vecka...

1 kommentar:

  1. Åhh.... lilla tjockisen - var menat åt Saga! Hihihi Nu saknas det bara en bild på henne också! Men det är klart att vi ser mest fram emot att få se de små söta valparna.

    SvaraRadera