måndag 12 juli 2010

I Tvååker blev vår bil så "straipad". Runar hade tagit bildern i Vänersborg och ordnat allt. Så satte han på sig midjebältet och sa till Dick -nu sätter vi den! O hur bra det blev!!!
Det är mycket kul att kunna säga att det är vi på bilen. Inte ett köpt motiv utan egna hundar och vi! Dick var med och hjälpte till och jag var tvungen att flera gånger gå en extra runda runt bilen bara för att titta! LR Design är det som gjort det!!!
Denna fräcka väst har LR Design gjort till mig! Kräver inte fler förklaringar!


Berit fick CK och fin kritik trots kort päls. Domaren gillade hennes vakenhet och ustrålning!


Aheri fick CK och blev BTKL R. Domaren tyckte att hennes frisyr var helt rätt och låren var "well done!" Denna härliga tik visades i BTKL av Linda - Tusen Tack för hjälpen!

Nu hade Tvååker värkligen tagit allt till sin spets. I Tältzonerna skulle alla tält samsas. Och vi har sett varianter på zoner. Dessa kanske inte var de bästa, men försöka duger. Vi ville nog kanske haft tältet något närmare ringen, men vi fick som alla andra lösa det med spring. Kanske kommer det in synpunkter och input från fler utställare och viss ändring sker till nästa år. Det är ju ändå vi utställare som betalar kalaset! Kanske våra åsikter kunde räknas....


Ja så var själva utställningen slut. Dax att packa ihop tält och annat. Tänk vad mycket bråte man har med sig på utställning. Men med lite rutin så går det fort att fälla tält och få allt i påsar och väskor. Trots värmen! Hundarna tog vi bort först till husbilen och skuggan.


Runar poserar framför sin släpkärra. Egentligen för att hämta andan i värmen.


Egon var ganska varm han med, men hjälpte ändå till att packa. Här i LR Designs monter.


Carita var ganska trött o sliten efter att allt var packat. Tack för en härlig helg!

Egon tog kort när vi åkte mot Halmstad för att tillbringa kvällen med Lovisa o Runar.
Detta är vad den som åker bak ser i vår husbil.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar